Google Ads uitbesteden aan de beste 🚀

Profiteer van onze jarenlange, rijke ervaring en expertise en groei rendabel.

Marketing budget per maand*
1500+ 10000+ 2500+
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Of bel ons direct: 010 - 3220213

met senior performance specialisten behalen we jouw doelstelling

Het hele jaar bereikbaar,
remote en op locatie

Gestructureerd en rendabel laten we jouw onderneming groeien

Google Ads als jouw marketing tool

Google Ads is de meest geavanceerde marketingtool. En is tijdrovend en complex om zelf te beheren. Het is daarom de moeite waard om Google Ads-campagnes uit te besteden aan een professioneel bureau, hulp of consultant.

Er zijn veel voordelen aan het uitbesteden van Google Ads. Je profiteert van de expertise van een professioneel bureau want zij hebben jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Bovendien nemen ze learning mee van andere accounts en hebben veel data tot hun beschikking. Een bureau kan dus veel meer waarde halen uit het marketing budget. Zo groei je sneller, gezonder en met meer vertrouwen.

Daarnaast bespaart het veel tijd door het beheer van Google Ads-campagnes uit te besteden. In plaats van tijd te besteden aan het opzetten en beheren van campagnes, houd je focus op de core-business.

Het uitbesteden biedt ook flexibiliteit. Als je bedrijf groeit en de behoeften verandert, is het gemakkelijk om de strategie aan te passen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van extra uren en diensten van een professioneel bureau.

TL;DR

  • Google Ads is te geavanceerd om zelf te beheren
  • Een bureau haalt meer waarde uit de beschikbare marketing Euro omdat zij meer knowhow hebben
  • Het bepaart tijd omdat bureau's efficiënter werken
  • Met een bureau is het flexibeler op- en afschalen

Besteed Google Ads ook uit aan floboost

Floboost is een uitstekende keuze om marketing aan uit te besteden. Een van de unieke punten van floboost is dat er alleen specialisten met senioriteit werken. Dit betekent dat je altijd profiteert van de rijke ervaring en expertise. Zowel bij het opzetten (strategie) als bij het beheren van Google Ads campagnes.

Alle specialisten bundelen hun kennis om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke campagne krijgt. Dit betekent dat je kunt rekenen op een zorgvuldig opgezette en gerichte strategie die is afgestemd op specifieke behoeften.

Iedereen bij floboost is toegewijd aan het continu bijleren en up-to-date houden van de kennis. Wij investeren in de kennis van specialisten om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van advertising. Zo doet iedereen bij floboost mee aan diverse masterclasses en trainingen van gelijkgestemden.

Tenslotte werken alle specialisten nauw samen met de klanten om de doelstellingen te bepalen. Zodoende kan je de investering in Floboost al terugverdienen na 2 maanden.

Dit betekent dat je kunt rekenen op een transparant en effectief samenwerkingsverband dat is gericht op het behalen van resultaten. Als je op zoek bent naar een professioneel marketing bureau met een unieke propositie, is floboost een uitstekende keuze.

Of vul het Google Ads onderzoek formulier in 

De meest gestelde vragen

Waarom floboost kiezen als digital marketing verlengstuk?

Bij floboost werken enkel senior marketeers. Marketeers die een eigen bedrijf hebben, of hebben gehad. Elk met hun eigen specialisme. Waar we echt goed in zijn en waar we energie van krijgen. Samen combineren we deze specialismen, dat is de kracht van floboost.

Bekijk ons team op de teampagina

Wat levert werken met floboost op?

In het begin van elk traject hebben we 3 of 5 sessies. Daarin kijken we naar de hele customer journey en berekenen we altijd de CLV (customer lifetime value) + de totale kosten van de 'digitale marketing'. Zodoende kunnen we bepalen wat een lead of sale mag kosten. Dit noemen we de CAC (customer acquisition costs). Hierbij nemen we niet alleen het marketing budget, maar ook ons tarief in mee. Daarop bepalen we de CPL (cost per lead) of ROAS (return on ad spend) doelstelling. Zo groei je altijd rendabel.

Welke diensten levert floboost?

Bij floboost werken performance specialisten. Wij zetten elk mogelijk kanaal in wat kan bijdragen aan het resultaat. De ene specialist is beter in Google Ads en de andere meer in strategie. Samen kunnen we het beste aanbieden.

- campagne strategie (3-5 interactieve sessies, CAC, CLV en ROAS berekening)
- tracking (GA4, server-side en offline conversion tracking)
- Google Ads (SEA) voor webshops en lead generatie 
- organische vindbaarheid (SEO) in Google en Bing
- social advertising (LinkedIn, Meta, Pinterest)
- e-mail (Shopify, Mailerlite, Mailchimp, ActiveCampain)
- website en app activatie (CRO, growth marketing)
- automatisering (Zapier, Google Ads API en Merchant Center verrijking)

Wat doet floboost niet (zelf)?

"schoenmaker blijf bij je leest".

Wij maken zelf geen content, maar weten wel precies hoe het eruit moet komen te zien. Daarom werken we nauw samen met betrouwbare partners die gespecialisseerd zijn in:

- web / app design (UI / UX)
- foto- en videografie
- editten van content
- grafisch vormgeving
- creatief copywriting

Zijn er referenties?

Jazeker. Stuur ons een bericht en wij koppelen je aan de juiste klant, onze klanten staan jou graag telefonisch te woord.

Waar is het tarief op gebaseerd?

Onze prijs is marktconform voor een digitaal marketing agency. De USP van floboost is dat er geen junioren werken aan jullie campagnes, strategie en activatie trajecten. Hierdoor weten onze klanten dat het goed zit en kunnen we samen, en met vertrouwen bouwen aan de toekomst. 

Bekijk hier onze tarieven.

Jouw resultaat verbeteren, met onze strategie?

Nog niet overtuigd?

Laten we wat dieper ingaan op wat we ook altijd doen voor onze klanten. En hoe we werken.

Afhankelijk van de aantal uren dat nodig is om de campagnes te draaien hebben we 1 of 2 meetings per maand.

In de meetings bespreken we onder andere de KPIsactiepunten en resultaten.

Er verandert ontzettend veel en wij zorgen ervoor dat je voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast gebruiken we server-side Google Tag Manager containers om data first-party te maken. Dit helpt bovendien om meer conversies in Google en Meta ads te meten.

Door website verkeer en gebruik te analyseren zijn we in staat pijnpunten te achterhalen. Deze obstakels, waarom bezoekers niet converteren, valideren we in experimenten. Hiermee vergroten we de conversie van bezoek naar klant. Dit zorgt voor meer conversiedata richting Google Ads wat het algoritme ten goede komt.

We kijken altijd verder dan Google Ads en onderzoeken meerdere kanalen. Wanneer we deze kanalen inzetten zorgen we dat de boodschap consistent is en dat we middels een losstaand attributie model de waarde correct kunnen attribueren.

Mogelijkheden
& tarieven

Het fundament

Wat elk agency zou moeten doen voor zijn klanten: zorgen dat de strategie helder is en de data klopt. Want alleen met juiste data kun je groeien.
maximaal eenmalig   
1.750,-
Meetplan opstellen
Server-side GTM
GA4 her-inrichten
CAC en LTV berekening
ROI (her)bepaling

Waarde-gedreven

Zo lang de doelstelling behaald wordt delen we mee in de toegevoegde waarde. Hoe meer toegevoegde waarde des te kleiner het deel-percentage.
vanaf p/m   
650,-
Lead generatie
E-commerce
Senior specialisten
1 aanspreekpunt
Maandelijks overleg
(live) KPI dashboard
Fundament

dit is wat je kunt verwachten

Lees deze korte reviews of de uitgebreidere klantcases. En krijg een idee hoe tevreden klanten van floboost zijn.

“Floris is een zeer kundig persoon die naast de kennis van online marketing ook mee denkt over de strategie. Dit is juist zo waardevol omdat je als organisatie naast het technisch inrichten ook moet weten wanneer je welke keuzes maakt.”

Bart Nijssen (founder/owner)

Rentmagic

“Bijzonder prettig om samen te werken met floboost. Elke organisatie heeft andere struikelpunten en kansen, dus er bestaat niet één gouden formule. Samen ga je aan de slag met experimenten om te achterhalen wat wel en niet werkt voor jouw organisatie. Heb je geen tijd om hieraan mee te werken? Dan kan je het testen ook volledig overlaten aan floboost.”

Dorien Schuijt (content marketeer)

A/BZ

“In onze niche markt is het online vergaren van leads een specialisme en heb je een heldere strategie nodig. Floboost heeft Openr geholpen om naast de ads en landingpages de gehele website te optimaliseren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Openr in korte tijd z'n leads gewoon via de website binnenkreeg in plaats van cold-calling. Een enorme stap.”

Tom Kerckhaert (product owner)

Openr

ook jouw website kan een conversie machine worden

De marketing funnel helemaal vorm geven is een eerste stap. Het continue testen van alle onderdelen uit de funnel maakt van een normale strategie een groei strategie.

experimental testing

data gedreven marketing

tools voor automation

Ready to START?

Start-up of bestaande onderneming, klein of groot budget?

Alles is mogelijk.

Sign up for our Google Ads library

Your name*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Flowboost Industries

VAT no. ~ t.b.a
CoC ~ 90025393

Bierstraat 123C
3011XA Rotterdam

E ~ marketing@floboost.nl
T ~ 010 322 02 13

Plan jouw kennismaking

Floris de Schrijver

Performance team lead


Naam
Telefoonnummer
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Na het versturen van je gegevens nemen wij contact met je op.

Je intake start hier.

Floris de Schrijver

Account (& marketing) manager


Naam
Telefoonnummer
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Plan jouw kennismaking

Floris de Schrijver

Performance team lead


Naam
Telefoonnummer
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Na het versturen van je gegevens nemen wij contact met je op.

Plan jouw kennismaking

Floris de Schrijver

Performance team lead


Naam
Telefoonnummer
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Na het versturen van je gegevens nemen wij contact met je op.

inplannen doen we zo

Waarde-gedreven aanbod

Voor bedrijven vanaf €10.000,- omzet (ex. btw) per maand.


Maandelijkse omzet (huidig)*
Break-even ROI target (in %)*
100% 800% 3500%
Webshop URL*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Please wait