website laten maken

website laten maken

"een snelle(re) website is niet alleen goed voor de online vindbaarheid (SEO), ook de gebruikers ervaring is beter. daardoor zul je een verbetering in je conversie zien."

roepnaam *
wens *
nummer

wij nemen binnen 48 uur contact met je op - volledig vrijblijvend

waarom zouden jullie voor floboost kiezen?

Wij hebben +10 jaar ervaring in digitale marketing en weten als geen ander wat nodig is om een goede website te ontwikkelen. Samen met  ervaren designers en developers zetten we marketing vraagstukken om in snelle websites die goed converteren.

Omdat wij (ook) digital marketeers zijn weten we wat er nodig is voor een super snelle website. Al onze websites scoren >90/100 binnen PageSpeed Insights van Google.

Zonder bezoekers heb je weinig aan je website. Wij zorgen voor uitstekende techniek zodat je aan de slag kunt met het verbeteren van de SEO.

Wij kijken goed naar jullie doelgroep en wat hun behoeftes zijn. Zo zetten we een sterke baseline neer. Zo zorgen we ervoor dat bezoekers niet verdwalen, maar converteren.

hoe creëren wij jouw nieuwe website?

De kosten van een website varieren enorm en zijn voor het grootste gedeelte afhankelijk van jouw wensen. Wil je een website met 4-5 verschillende type pagina's, dan ben je goedkoper uit dan wanneer je een complete webshop wilt (her) ontwikkelen.

Wanneer er al een idee is, zetten wij dat om in een interactief design. Is er nog geen idee dan gaan maken wij een aantal voorstellen.

Samen werken we toe naar de perfecte website.

In de meeste gevallen kunnen we van design naar een live website in 4 weken. 

Bij complexere websites waar bestaande integraties bij moeten aansluiten maken wij samen een planning naar live.

Het optimaliseren van de techniek voor de zoekmachines zoals Google en Bing doen wij altijd.

Aanvullend kunnen we content verbeteren zodat zoekmachines de website beter kunnen vinden.

maak van je site een conversie machine

De website vorm geven is een eerste stap. Het continue testen van alle onderdelen maakt van een statische website een conversie machine. Zonder weerga. 

experimental testing

data gedreven aanpassingen

gekoppelde marketing tools

data gedreven website

Data is king. Laat ons jouw bestaande data eerst analyseren en onze best practices implementeren. Zo creëren we een website die direct goed presteert.

Dit kan betekenen dat we bijvoorbeeld voor andere kleuraccenten kiezen of het font aanpassen.

wat zijn de kosten voor een nieuwe website?

De kosten van een website varieren enorm en zijn voor het grootste gedeelte afhankelijk van jouw wensen. Wil je een website met 4-5 verschillende type pagina's, dan ben je goedkoper uit dan wanneer je een complete webshop wilt (her) ontwikkelen.

Wij werken nooit met templates omdat elke organisatie anders is. Alle websites hebben een uniek design maar zijn beperkt als het gaat om integraties met bijv. een bookings software.

Deze websites zijn nooit duurder dan 3000,-

Deze websites maken we graag, we kijken samen naar jullie wensen en komen met een aantal design voorstellen. We zorgen er altijd voor dat alle marketing kanalen eenvoudig aan te sluiten zijn en dat betaling mogelijk is.

Prijs varrieert meestal tussen de 2000,- en 8000,-

Dit is voor ons het uitdagendst. En daar houden we van. Wij analyseren nauwkeurig bestaande data en jullie doelgroep. Zo bepalen we de ideale klantreis van jullie klanten. 

Prijs is op aanvraag.

“Floris is een zeer kundig persoon die naast de kennis van online marketing ook mee denkt over de strategie. Dit is juist zo waardevol omdat je als organisatie naast het technisch inrichten ook moet weten wanneer je welke keuzes maakt.”

Bart Nijssen (founder/owner)

Rentmagic

“Bijzonder prettig om samen te werken met floboost. Elke organisatie heeft andere struikelpunten en kansen, dus er bestaat niet één gouden formule. Samen ga je aan de slag met experimenten om te achterhalen wat wel en niet werkt voor jouw organisatie. Heb je geen tijd om hieraan mee te werken? Dan kan je het testen ook volledig overlaten aan floboost.”

Dorien Schuijt (content marketeer)

A/BZ

“In onze niche markt is het online vergaren van leads een specialisme en heb je een heldere strategie nodig. Floboost heeft Openr geholpen om naast de ads en landingpages de gehele website te optimaliseren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Openr in korte tijd z'n leads gewoon via de website binnenkreeg in plaats van cold-calling. Een enorme stap.”

Tom Kerckhaert (product owner)

Openr

Ready to START?

start-up of gerenommeerde organisatie, klein of groot budget?

Wij kunnen voor elke onderneming een passende website maken. We kijken samen wat mogelijk is binnen het beschikbare budget.

roepnaam *
e-mail *
nummer *
opmerking 

Of bel Floris op: +31(0)6-23062750